Prima pagină > Altele. > Solul luminii s-a spart…

Solul luminii s-a spart…

“Despre ploaie”- Martin Page.

“Ploaia ne cade in brate, ne saruta si ne paraseste. Ca o amanta, intermitenta din fire, ea vine cand nu ne asteptam. Ea distruge orele triste. Frumusetea ploii sta in caracterul ei imprevizibil. De fiecare data, atingerea ei ma surprinde, mi se face pielea de gaina. Nu va fi nici un divort. Sotie credincioasa, ploaia e cu noi pretutindeni. La capatul zilelor, o regasim in picaturile din perfuzia de la spital.”

“Inveti sa iubesti ploaia asa cum inveti sa iubesti vinul: mai intai te strimbi, ca sa pari diferit si cu riscul de a nu-ti face cunoscute gusturile. Ca orice iubire adevarata, ea necesita inventivitate, chibzuinta si o anumita experienta de viata.”

“Frumusetea ploii sta in caracterul ei imprevizibil. De fiecare data, atingerea ei ma surprinde, mi se face pielea de gaina. Nu va fi nici un divort.”

“Cand ploua, oamenii citesc, merg la cinema si se indragostesc…”

“Sub ploaie, ziua nu mai este dedicata nici muncii, nici vorbelor marunte pe care le schimbam… frunzele tremura, umbrelele se deschid, cafenelele, salile de cinema si librariile se umplu de lume…”

“Oceanul nu a uitat ca ne-am nascut in adancurile sale si ne-a dat cumva de urma. Il ghicim cu greu sub noua sa forma de confetti. Trecute prin sita norilor, scoicile, pestii, algele si meduzele sunt filtrate…”

.“Noi compunem cu calcaiele o muzica ce influenteaza cerul. Ca sa chemi ploaia iti trebuie incaltaminte buna, tocmai de aceea ploua mult in Anglia, tara pantofilor de calitate.”

Sotie credincioasa, ploaia e cu noi pretutindeni. La capatul zilelor, o regasim in picaturile din perfuzia de la spital.”

Ploua-ncet..si ploua-ncet,ploua-ncet.Nici nu stiu de unde dracului sa-ncep.

  1. be. care n-a vazut Parisul tata
    noiembrie 28, 2010 la 6:14 pm

    Podul de piatra s-a daramat 8->
    A venit apa si l-a luat :))

    plOaia asta :( =))

  1. noiembrie 28, 2010 la 3:14 pm

Lasă un comentariu