Prima pagină > Lasă-mă să te iubesc ! > Lasă-mă să te iubesc…II.

Lasă-mă să te iubesc…II.

Se apleacă şi cuprinzand-o cu braţele o trase mai aproape. Ea îşi puse mainile pe pieptul lui în timp ce gura lui se mişca peste a ei. Limba lui o găsi pe a ei,începand o urmărire plină de fantezie.Inconştientă,ea se ridica pe varful picioarelor pentru a se strange mai tare de trupul lui incordat.M.L. simţea cum copul ei începe să vibreze avand nevoie de l,dorindu-l.Întrucat dorinţa de el o depăşea,nu se mai simţea ezitantă şi nici neliniştită. Erau moare mainile ei acelea care îi deschideau cămaşa şi o scoteau de pe el? Le daduse ea permisiunea mainilor ei să-i mangaie acea parte a pieptului şi să  hoinărească pe spatele lui explorandu-i muşchii puternici ?Era vocea ei cea care scotea sunete cand săruturile plouau unul după altul şi sangele îi alerga prin corp?
Degetele lui călătoreau pese tot corpul ei revelandu-i perfecţiunea  şi fragilitatea,simtind-o cum tremură cand o lasă uşor pe pat,urmand-o apoi şi el.
Ochii ei se oglindeau într-ai lui,larg deschişi şi conştienţi, şi el simţi un val de emoţie atat de puternic cum nu mai simţise niciodata înainte. Era ceva deosebit pentru el de această dată,din cauză că şi M, era deosebită şi din cauză că sentimentele pentru a erau cu totul altfel. Cu o tandreţe dureroasă el o sărută pe gură.
În caz că sunt greşeli,mă scuzaţi,sunt destul de obosită. M.L-ul vine de la  Maria Larisa,însă nu,nu are legătura cu realitatea mea.

Reclame
  1. august 6, 2010 la 8:09 pm

    interesant…o sa fie si o continuare ?

    • august 7, 2010 la 11:07 am

      hmm,nu stiu sigur. cred ca va fii ..

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: