Prima pagină > Personale. > Straina…

Straina…

Azi,nu stiu ce ma deranjeaza;linistea care zace-n jurul meu sau spatiul gol de langa mine.Lipsa ta sau faptul ca nu-mi doresc certurile de nimic dintre noi.Promisiunile pe care le-am facut sau simplele cuvinte pe care nu le-am zis.Buzele tale fine pe care le ador sau lipsa lor. Trecutul sau prezentul.Ca am crezut in tine sau ca acum nu cred in nimic. Eu sau tu.Dorinta sau neputinta de a schimba totul intre noi. Dragostea sau distanta dintre noi.

In timpul zilei sunt tot ceea ce ti-ai dori sa fiu,sunt asa cum iubesti sa fiu.Cand vine seara insa,sunt doar eu cu mine. Sunt singura,atat de straina mie.Ultimele ganduri imi sunt singure,am mintea atat de limpede.Cand pierzi ultima bucatica de incredere se duce ultimul dram de imaginatie;se opreste productia ca intr-o economie bolnava. Asa-i si cu inima mea: nu pompeaza sange pentru ca nu are cui sa i-l transporte.Totul e in greva totala.Acum,am ajuns asa cum nimeni nu mi-a dorit sa ajung : o carcasa umana,imbracata frumos.

Acum,iubeste-ma,trage-ma langa tine,si uita de tot. Aduna-te din ganduri,transmite-mi mii si mii de emotii. Rataceste-ti mainile in parul meu si da-mi fiori de fiecare data cand respire pe gatul meu.Planuieste sarutul perfect si lasa-ma sa ma bucur de el de o infinitate de ori.Fa un drum spre Rai,vin-o inapoi si iubeste-ma o vesnicie pe Pamant.Inchide ochii si spune ce simti.

Reclame
Categorii:Personale.
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: