Prima pagină > Personale. > Ai ramas o amintire.

Ai ramas o amintire.

Ninge incontinuu cu niste fulgi enormi,iar eu nu`mi pot lua ochii de pe fereastra.Imi trec prin fata ochilor toate clipele petrecute impreuna.Deasupra tuturor e momentul in care ne`am cunoscut.Prima zapada din acel an,intuneric,un frig de nedescris.Ma grabeam sa ajung acasa,alergam si fara sa vreau m`am lovit de tine.

Mi`am cerut scuze insa tu nu ziceai nimic,stateai ,te uitai la mine si zambeai.A durat ceva pana te`am facut sa scoti macar un cuvant.Mergeai in aceasi directie cu mine,stateam in acelasi cartier da` nu ne vazusem niciodata. De atunci am stabilit ca ne mai vedem, si fara sa`mi dau seama cum am ajuns cei mai buni prieteni.

Mi`ai fost alaturi mereu,si stiu ca nu exista decat o persoana care te trezea la 4 dimineata pentru ca nu putea sa doarma si trebuia sa vorbeasca cu cineva..eram eu…dar tu imi raspundeai cu aceasi voce calda si moale mereu.In tine ma vedeam pe mine in viitor.Persoana puternica,de neclintit,dar cu sufletul mareeeeeeee si calduros.

Imi lipsesti mult,enorm.Si nu numai mie,ne lipsesti tuturor prostilor care stateau pana dimineata in fata blocului tau ,care radeau si care plangeau impreuna cu tine.Numai noi stim cate idotenii am facut impreuna,cate batai am putut lua impreuna,cate zambete fara sens am aratat,cate lacrimi de bucurie au curs.Timpu` a trecut si n`ai vrut sa`mi promiti niciodata,ca atunci cand pleci ma astepti cu bine acolo sus! A mai trecut o bucata de timp si tu ai plecat.Am ramas singuri,iar eu fara promisiunea ta.

Da` stii tu “Ne vedem acolo sus!”.

Ne lipsesti! <3.

Reclame
Categorii:Personale.
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: